Prijzen zakelijk hekwerk

Open bedrijventerreinen zijn aantrekkelijk voor hangjongeren, daklozen en criminelen. Als ondernemer ondervind je vaak flinke schade door vandalisme en (poging tot) inbraak. Dit heeft niet alleen financieel, maar ook psychologisch vaak grote gevolgen, zeker voor kleinere en startende ondernemers. Daarom is het verstandig om eens na te gaan wat het kost om je terrein te laten omheinen en beveiligen. Vaak weegt deze eenmalige investering niet op tegen de voordelen die je daarna zal ervaren. Prijzen van zakelijk hekwerk vergelijken kan je eenvoudig de beste deal opleveren.

Geschikte hekwerken

Voor een bedrijfspand zijn een aantal hekwerken geschikt en is gaashekwerk het goedkoopst. Door een wat hoger gaashekwerk neer te zetten, schrik je gelegenheidsinbrekers en vandalen af. Het is eerder een psychologische barrière. Het gaas is relatief gemakkelijk kapot te krijgen. Een betere optie is een spijlenhekwerk, waarbij vierkante spijlen het stevigst zijn. Je kan de spijlen aan de bovenzijde van het hek uit laten steken, zodat onbevoegden niet snel over het hek zullen klimmen. Een andere goede optie is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit is ook erg steviger, maar is net wat transparanter en minder opvallend dan een spijlenhek. Daardoor oogt het vriendelijker.

Extra beveiliging

Om je terrein extra te beveiligen, kun je ervoor kiezen om een puntenkam aan te brengen op je hekwerk. Ook dit maakt, net als de uitstekende spijlen, overklimmen lastiger. Een toplaag van prikkeldraad, bij voorkeur overhellend, voorkomt ook dat de omheining beklommen wordt. Wil je meer zicht hebben op wat er gebeurt op je terrein? Laat dan het gebied beveiligen met een camera- of detectiesysteem. Dit zal de kosten voor zakelijk hekwerk wel wat opdrijven, maar je krijgt een livestream naar je computer of smartphone, waarop je kan zien of alles veilig is. Laat je informeren welk type hek en beveiliging het beste past in jou situatie.

Wat zijn de exacte kosten van hekwerk?

Kom in contact met lokale leveranciers en vergelijk het aanbod om te besparen op de aanschafkosten van hekwerk. Gratis en vrijblijvend.