Hekwerk voor particulieren

Hekwerken voor particulieren worden vaak gekenmerkt door haar schoonheid. Bij zakelijk hekwerk wordt hoofdzakelijk naar de functionaliteit van het hekwerk gekeken en minder naar de sierlijkheid. Bij particulier hekwerk is dat natuurlijk heel anders. Hier is het belangrijk dat het er ook mooi uitziet. Waarschijnlijk is dat vaak nog belangrijker dan de functionaliteit. Een eenvoudig hekwerk kan immers ook de tuin afrasteren of de erfgrens aangeven. Vaak kiest men echter voor een mooi sierlijk hekwerk. En zijn er volop verschillende soorten.

Waar kun je uit kiezen op het gebied van particulier hekwerk

Kies voor een mooie sierlijk hekwerk! Een hekwerk wat bij de stijl van jouw woning past en ook een hekwerk wat je tuin nog mooier maakt. Je kunt kiezen voor een klassiek ontwerp, een modern ontwerp of een wat jij maar mooi vindt. Ook kun je het ontwerp in jouw favoriete kleur kiezen, door het in jouw kleur te laten coaten met poederverf. Er zijn dus veel mogelijkheden.

Mooi en ook vandalismebestendig!

Als je voor particulier hekwerk kiest dan is het belangrijk om te kiezen voor een sterk product. Een voorbeeld is hekwerk dat vandalismebestendig is. Kies voor een dubbelstaaf hekwerk met een maaswijdte van 50 mm tot 200 mm. Het is dan moeilijker om eroverheen te klimmen of ertussendoor te kruipen. Tenminste als dit ook de bedoeling moet zijn. Als het een laag hekwerk is waar je gemakkelijk overheen kunt stappen voor je tuin dan is dit natuurlijk niet nodig.

Kom in contact met specialisten

Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van geschikt hekwerk. Daardoor kan het vinden van een geschikt bedrijf in sommige gevallen best lastig zijn. Als je het aanbod in je regio vergelijkt kun je een betere keuze maken. En kiezen voor de beste deal, zodat je niet teveel betaalt voor nieuw hekwerk. Maak gebruik van onze offerte service.

Wat zijn de exacte kosten voor hekwerk?

Kom in contact met lokale leveranciers en vergelijk het aanbod om te besparen op de aanschafkosten van hekwerk. Gratis en vrijblijvend.